5% POPUST ob prijavi na e-novice pri spletnem nakupu! PRIJAVI SE TUKAJ

V košarici ni izdelkov.

Brezplačna dostava nad 50 eur
Odprema v 2-5 dneh

Piškotki

Politika uporabe piškotkov

 

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani uporabljajo zato, da so izkušnje uporabnikov učinkovitejše.

Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi shranjujemo, kadar so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje.

Ta stran uporablja različne vrste piškotkov. Nekateri se uporabljajo na zahtevo tujih strani, ki se pojavljajo na naši strani.

Za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletnega mesta se uporabljajo naslednji piškotki (angl. cookies):

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

Piškotki za spremljanje statistike so piškotki, ki jih potrebujemo za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje.

Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika.

Natančen opis posameznega piškotka in čas njegove namestitve sta razvidna iz naslednje tabele:

Ime piškotkaServisVrstaVeljavnostOpis
trgovina-dani.siZahtevani piškotki1 letoUporablja se za shranjevanje odločitev uporabnika o piškotkih. Veljavnost piškotka je določena s strani uporabnika.
trgovina-dani.siZahtevani piškotki
_gaGoogle AnalyticsPiškotki za spremljanje statistike2 letiOpravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran.
_gatGoogle AnalyticsPiškotki za spremljanje statistikeSejaAplikacija Google Analytics uporablja piškotek za uravnavanje števila zahtevkov.
_gidGoogle AnalyticsPiškotki za spremljanje statistikeSejaOpravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran.

Politika uporabe piškotkov podatkov velja od 1. 5. 2021 in se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni.

Prijavi se na e-novice in pridobi 5% popust
pri spletnem nakupu!